Trim TomatnæringTrim 100 % naturlig tomatnæring

Finn en butikk Finn forhandler

For å lykkes med tomater her nord må man legge til rette for at tomaten skal tro at den befinner seg ett eller annet sted ved Middelhavet – helst i Italia. Kombinasjonen av klima, jordsmonn og sol er det som må være riktig for at du skal kunne plukke mange søte, store, røde og saftige solmodne tomater på terrassen eller i hagen. Med Trim 100 % naturlig tomatnæring, gjerne kombinert med Trim 100 % naturlig tomatgjødsel, kan du legge til rette for at tomatene dine får optimale forhold å utvikle seg under. I tillegg er det også viktig å plassere tomatplantene på et solrikt sted. Noen velger å gå til anskaffelse av en egen lampe eller et drivhus for å skaffe nok lys og varme til tomatene sine.

  • 100% vegetabilsk næring
  • Langtidsvirkende
  • Gir større avlinger
  • Forbedrer metabolisme og vannbalansen
  • Minsker vanningsbehovet med opptil 30%

Tilgjengelige størrelser: 1 l

Bruke når

Optimal bruk
Mulig bruk
Ikke aktuelt

Bruke hvordan

Påføringsmetod: 
Vanning


Slik lykkes du med tomatene dine


En av fordelene med å tilføre tomatnæring er at det minsker vannbehovet med 30 %. Dette er fordi næringsomsetningen og vannbalansen i planten forbedres. Resultatet blir en større avling, med flere og mer smakfulle tomater per plante – kun ved bruk av naturlige ingredienser. Den beste metoden for å sikre deg smakfulle og sykdomsfrie tomater er å bruke Trim 100 % naturlig tomatnæring regelmessig i hele vekstsesongen. Vann med gjødsel annenhver uke.

Dosering

1 kapsel (20ml)/liter vann

Sammensetning


  Humussyre: 38% av ts
  Fulvinsyre: 17% av ts

Registreringsinformasjon

Registreringsnavn: Trim Tomatnæring

Registreringsnummer: 9027

Utvidet informasjon

Flere og søtere tomater


Med Trim 100 % naturlig tomatnæring vil sjansen for at tomatene dine får tomater i flere omganger samt søtere og større tomater øke betraktelig. Hagebruk og dyrking handler mye om hvordan vi kan påvirke plantene til å gi oss det vi vil ha, og med Trim 100 % naturlig tomatnæring kan du «booste» tomatplantene dine på en trygg og naturlig måte. Tomatnæringen inneholder humus, som er det næringsrike materialet i toppsjiktet av jorden. Humus inneholder i sin tur fulvosyre som stimulerer tomatplantenes tilvekst av røtter, og som dermed gir planten bedre motstandskraft.