Trim Robot PlengjødselRobotvennlig plengjødsel – få fart på plenen din

Finn en butikk Finn forhandler

Robotgressklippere har etterhvert nærmest blitt allemannseie – uansett om man har en liten eller stor plen. Fordelene med en robotgressklipper en mange, og dette har folk fått øynene opp for, samtidig som prisene begynner å bli overkommelige. Selv om man raskt får en litt finere og velpleid plen med en robotgressklipper, kan det være at de litt skrantne partiene blir enda mer synlige, og da er løsningen å så og gjødsle på en bærekraftig og god måte. Trim 100 % naturlig robotgjødsel egner seg til dette formålet, og vil heller ikke innvirke på funksjonen til robotklipperen din.

  • Effektivt resultat
  • For en grønn, frisk, og tettere plen
  • Optimal for robotgressklippere
  • Langtidsvirkende
  • 100% Naturlig 
    

Tilgjengelige størrelser: 10 kg

Bruke når

Optimal bruk
Mulig bruk
Ikke aktuelt

Bruke hvordan

Påføringsmetod: 
Spre

Langtidsvirkende gjødsel

Det er tilstrekkelig å fullgjødsle to ganger i året – gjerne tidlig på våren når gresset våkner til liv, og når høsten er i anmarsj. I forbindelse med gjødslingen er det viktig å vanne de påfølgende dagene. Ønsker du å anlegge ny plen, eller «lappe» på den du har, kan du med fordel gjøre dette vår og høst når det er mye fuktig vær.

Trim 100 % naturlig robotgjødsel inneholder også «Natural Booster» med Osiryl®, som bidrar til et velutviklet rotnett og hjelper gressplenen med å holde seg fin og tett i for eksempel tørkeperioder.
 

Dosering

40g per m²

Overflatebehandlet

 • 250m2

Sammensetning

Registreringsinformasjon

Registreringsnavn: Trim Robot Plengjødsel

Registreringsnummer: 8994

Utvidet informasjon


Finkornet konsistens
Ved bruk av robotgressklipper er det en fordel å benytte seg av en gjødsel som er beregnet for plener som klippes på denne måten. Dette er fordi du ikke ønsker at knivbladene skal komme i kontakt med gjødselen. Derfor er det en fordel hvis gjødselen er finkornet og dermed lett forsvinner ned i plenen og jorden. Store plener, fotballbaner, golfbaner og parker blir gjerne klippet med robotgressklipper, og Trim 100 % naturlig robotgjødsel egner seg også for disse arealene. Denne typen gressmatter blir ofte utsatt for hard bruk og høy slitasje, og kan trenge hjelp for å se fin ut og fungere som den skal over tid.