Trim PlenrensFor en frisk plen

Finn en butikk Finn forhandler

Vi gir deg effektive produkter for hagen og uteområdene, og tilbyr Trim Plenrens som et effektivt våpen i kampen mot ugress og mose. Hva er vel bedre enn å nyte en vakker plen om sommeren når solen skinner? For at drømmen skal gå i oppfyllelse, bør man starte tidlig om våren med å rydde plenen samt fjerne ugress og mose. Vårt produkt er svært effektivt, og stimulerer samtidig gressets vekst. Trim Plenrens er enkelt å bruke, og strøs direkte på uønskede planter og mose i plenen. Les alltid bruksanvisningen før bruk, og unngå å strø produktet på overflater som tre, steinheller eller fliser da dette kan gi misfarging.

    • Unik - tar ugress og mose samtidig
    • Går helt ned i roten
    • Stimulerer gressets vekst

Tilgjengelige størrelser: 3.5 kg 8.75 kg

Bruke når

Optimal bruk
Mulig bruk
Ikke aktuelt

Bruke hvordan

Påføringsmetod: 
Spre

Et unikt produkt som også styrker plenen
Oppnå flere ting på en gang! Trim Plenrens både fjerner både ugress og mose samtidig, og går i tillegg helt ned i røttene på gresset for å stimulere veksten. Dette sparer deg for å kjøpe flere ulike produkter til hagen din. Ved å fokusere på flere ting vil du kunne oppnå et bedre resultat enn for eksempel bare å fjerne mose mekanisk. Bruk produktet vår og høst for en vakker og sterk plen uten ugress og mose. Vår plenrens virker kun på uønskede planter i plenen, og vil ikke skade gresset. Prøv det i dag og gled deg over et godt resultat innen kort tid.
 

Trim Plenrens er klar til bruk og strøs direkte på framspirte planter i plenen.

Dosering

35 g/ m2

Overflatebehandlet

  • 100 m²

Sammensetning

Forholdsregler ved bruk

Trim Plenrens må ikke komme i kontakt med ubehandlet tre, heller o.l. fordi det gir misfarging.

Registreringsinformasjon

Registreringsnavn: Trim Plenrens

Registreringsnummer: 2006.17

Utvidet informasjon

Grunnlaget legges om våren
Hva er vel bedre enn sol og fuglekvitter om våren? Da er det fint å samtidig legge grunnlaget for en grønn og vakker plen til sommeren. Våre hageprodukter gir deg det du trenger i kampen mot ugress og mose. En vakker plen kommer ikke av seg selv slik som sommeren gjør, men med produkter fra oss vil du oppnå et godt og varig resultat. Trim Plenrens gir deg en trippelvirkning ved at produktet inneholder stoffer med god effekt på mose og ugress, samtidig som det tilfører gresset næringsstoffer som nitrogen, fosfor og kalium.