Trim Plengjødsel100% naturlig plengjødsel som er godkjent til økologisk dyrking

Finn en butikk Finn forhandler

Gi plenen din en «boost» med Trim 100 % naturlig plengjødsel Hvis du ønsker en grønnere og tettere plen, så kan du både så og gjødsle for å komme nærmere den «golfbaneplenen» du er ute etter. Når du er i gang med dette er det viktig å vanne rikelig, og resultatene kommer tilfredsstillende raskt. Uansett om du er ute etter en bruksplen til sport eller en prydplen, vil du få gode resultater med Trim 100 % naturlig plengjødsel. Fordelen er at du kun trenger å gjødsle to ganger per sesong for å få en grønn og sunn plen. Gjødsle så tidlig du kan på våren – akkurat når gresset våkner til liv, og i tillegg en gang senere på året når tilveksten begynner å avta igjen. Trim 100 % naturlig plengjødsel inneholder akkurat det plenen din trenger for å kunne vokse og trives optimalt.  

  • Effektiv spesialgjødsel for plenen
  • Godkjent for økologisk dyrking
  • Langtidseffekt i opptil 100 dager
  • Gir tettere plen

Tilgjengelige størrelser: 10 kg

Bruke når

Optimal bruk
Mulig bruk
Ikke aktuelt

Bruke hvordan

Påføringsmetod: 
Spre

Riktig gjødsling gir optimale resultater
Det er viktig å vanne rikelig i forbindelse med gjødsling av plen og gressmatter, og du kan gjerne vanne mye de første dagene etter gjødsling – en halv time med vannspreder hjelper godt. Hvis du har planer om å anlegge en helt ny plen, kan det lønne seg å gjøre dette vår eller høst når været er fuktig. Husk å blande Trim 100 % naturlig plengjødsel i det øverste jordlaget før du sår gressfrøene!

Plenbygging om våren eller høsten:  Forbered jorden ved å blande gjødsel med det øverste jordlaget (ca. 1 cm). 
Rake overflaten. Spre gressfrø. Flat til bakken. Vann rikelig 

Plenvedlikehold: Påfør to ganger i løpet av sesongen (mellom mars og august). Spred gjødsel jevnt for hånd eller med en spreder. Vann rikelig 

Dosering

 • Bruk 40 gram per m² ved planting av plenen.
 • Vedlikehold: Bruk 30 gram per m².

Overflatebehandlet

 • 330m2

Sammensetning

  NPK 6-1-3 + 1,2mg Natural Booster

Registreringsinformasjon

Registreringsnavn: Trim Plengjødsel

Registreringsnummer: 9026

Utvidet informasjon

Natural Booster for gressrøttene


Trim 100 % naturlig plengjødsel inneholder i tillegg til de grunnleggende næringsstoffene som plenen din trenger, som kalk og fosfor, også en naturlig «booster» som stimulerer gressrøttene og gjør plenen din mer motstandsdyktig mot tørke og slitasje. Trim 100 % naturlig plengjødsel egner seg derfor utmerket til gressmatter som utsettes for høy slitasje, som fotballbaner, parker og golfbaner som benyttes ofte igjennom sesongen. Trim 100 % naturlig plengjødsel virker i hele hundre dager, og er dermed veldig økonomisk på alle måter.