Trim PlantenæringTrim 100 % naturlig plantenæring

Finn en butikk Finn forhandler

Allroundnæring til både blomster og spiselige vekster er et must for hageeieren. Hvis du ønsker deg sterkere farger og mer blomstring i blomsterbedet eller i potter og krukker, er Trim 100% naturlig plantenæring produktet for deg. Alle planter har godt av denne velbalanserte næringen som kan hjelpe deg hvis du for eksempel vil drive med hjemmedyrking av spiselige vekster. Hvis du sørger for at plantene dine har et overskudd av næring, vil de kunne mobilisere for en ekstra runde på sommeren. Blomstene vil få grønnere blader, blomster med mer spektakulære farger og vil kunne sette knopper hele sommeren igjennom hvis du gir dem litt ekstra kjærlighet med Trim 100 % naturlig plantenæring.  

  • 100% vegetabilsk næring, For alle planter og spiselige vekster
  • Langtidsvirkende
  • Stimulerer rotdannelse og gir vekst
  • Minsker vanningsbehovet med opptil 30%

Tilgjengelige størrelser: 1 l

Bruke når

Optimal bruk
Mulig bruk
Ikke aktuelt

Bruke hvordan

Påføringsmetod: 
Vanning

 

Mer balansert næring til jorden


Mange av vår blomster og planter kommer opprinnelig fra andre deler av verden, og det er ikke gitt at norske forhold er optimale når det kommer til næring og klima. Derfor er tilførsel av næring nøkkelen til å lykkes med både kjente og eksotiske planter, både inne og ute. Trim 100 % naturlig plantenæring inneholder blant annet fulvosyre, som bidrar til bedre vannbalanse og næringsomsetning i planten. Når du dyrker dine egne grønnsaker, med et ønske om å kunne nyte hjemmeprodusert mat som er naturlig og økologisk, kan du trygt benytte deg av Trim 100% naturlig plantenæring! Vann med gjødsel annenhver uke.

Dosering


1 kapsel (20ml)/liter vann

Sammensetning

  Humussyre: 38% av ts
  Fulvinsyre: 17% av ts

Registreringsinformasjon

Registreringsnavn: Trim Plantenæring

Registreringsnummer: 9027

Utvidet informasjon

Bær, bær og mere bær!


Trim 100 % naturlig plantenæring er også et godt hjelpemiddel for å få bærbuskene dine til å naturlig produsere flere og saftigere bær fra sensommeren og utover høsten. Dette sikres gjennom en balansert tilførsel av næringsstoffer som nitrogen, fosfor og kalium. For mange er det gode barndomsminner forbundet med nettopp å kunne plukke egne bær i hagen og kose seg med rips og vaniljesaus på en varm sommerkveld, og regelmessig tilførsel av naturlig plantenæring vil gjøre minnene til virkelighet igjen.