Trim MosefjernerUnikt granulat som bekjemper mose og gjødsler samtidig

Finn en butikk Finn Forhandler

Det er viktig med en flott plen om sommeren, og drømmen kan bli til virkelighet med Trim Mosefjerner. Produktet inneholder også viktige næringsstoffer, og gjødsler derfor gresset samtidig som det fjerner mosen. Det er viktig å ta vare på uteområdene og stimulere nytteplantene til god vekst. Hagen skal være et sted hvor man trives, og med hjelp fra oss vil du kunne nyte en fin og grønn plen hvor hele familien kan kose seg. Trim Mosefjerner fås i to ulike forpakninger, og kommer i form av mikrogranulat. Dette gjør at produktet er både enkelt og praktisk å bruke samt at det støver svært lite under påføringen.

  • Unik - bekjemper mose og gjødsler samtidig
  • Stimulerer gressets vekst
  • Enkel å spre uten støv

Tilgjengelige størrelser: 3.5 kg 8.75 kg

Produkt video

Bruke når

Optimal bruk
Mulig bruk
Ikke aktuelt

Bruke hvordan

Påføringsmetod: 
Spre


Bli kvitt mose og tilfør gjødsel samtidig


Det er lurt å bruke litt tid på hagen om våren, slik at man kan nyte den i fulle drag om sommeren. Dette produktet er unikt fordi det gjør to ting samtidig; det fjerner mose og stimulerer gressets vekst ved å gjødsle. Trim Mosefjerner er enkel å spre i vekstsesongen – enten manuelt eller med en gjødselspreder. La produktet trekke ned i mosen, som blir svart og dør etter 1 til 2 uker. Mosefjerneren kan gi misfarging av heller, fliser og grus, så les alltid bruksanvisningen og vær forsiktig dersom du påfører den i nærheten av slike overflater.

Kan brukes hele vekstsesongen. Best virkning tidlig om våren og sensommeren.

Dosering

35 g/ m2

Overflatebehandlet

 • 100 m²

Sammensetning

  Jernsulfat anhydrat: 10,9% (tilsvarende 20% jern(II) sulfatheptahydrat, tilsvarende 4,0% Fe)
  Gjødsel: N (Totalnitrogen): 14%

Forholdsregler ved bruk

Merk: Gir misfarging på heller, skifer, grus o.l.

Registreringsinformasjon

Utvidet informasjon

Nyt sommeren uten mose i plenen


For å kunne nyte en flott og grønn plen om sommeren bør man starte tidlig. Våren er starten på en ny vekstsesong, og da er det viktig å behandle moseangrepne områder med Trim Mosefjerner så fort været tillater det. Dette produktet er i tillegg et viktig bidrag til sunn og frodig gressvekst, men du bør også ta vare på hagen med andre spesialprodukter fra oss for å sikre et vakkert og velstelt uteområde. Du vil raskt kunne oppnå flotte resultater, og når mosen i tillegg er borte er det bare å nyte sommeren!