Trim Impregnering til stein, heller & fliserImpregnering for varig finish og beskyttelse på fliser

Finn en butikk Finn forhandler

Mye høytrykksspyling og skrubbing vil over tid slite på fliser og steinheller. Trim Impregnering til Stein, Heller & Fliser beskytter uteområdene dine, og gir i tillegg flisene en blank og slitesterk overflate. Impregneringen gir en varig finish og hindrer at vann trenger igjennom overflaten. Dette vil også forebygge frostsprengning om vinteren. Du vil i tillegg merke at rengjøringen blir enklere når du har impregnert uteområdet. Det er lurt å rengjøre området grundig først ved hjelp av Trim Flis-/Helle-/Steinrens. Etterpå påføres impregneringen på et tørt område ved hjelp av rull, pensel eller sprayflaske. Hvis du ønsker en blankere overflate kan det påføres et ekstra strøk.  

    • Varig impregnering for harde overflater
    • Skaper en beskyttende barriere
    • Gir enklere rengøring

Tilgjengelige størrelser: 2.5 l

Bruke når

Optimal bruk
Mulig bruk
Ikke aktuelt

Bruke hvordan

Påføringsmetod: 
Sprøyting

Et skinnende blankt uteområde hele sommeren
Rengjøring er bra, men ved å bruke tilpassede tilleggsprodukter vil du få et enda bedre resultat. Overdreven bruk av høytrykksspyler kan over tid gi slitasje på overflaten. Ved å overflatebehandle stein, heller og fliser slipper du å rengjøre så ofte, og du vil dermed spare deg for mye arbeid. Du vil raskt merke at alle i familien får det bedre når også uteområdet er velstelt og ryddig. Trim Impregnering til Stein, Heller & Fliser inneholder akrylpolymer, som ved påføring binder seg til overflaten og lager en sterk og vanntett hinne. Pass på å følge bruksanvisningen når du påfører produktet for best resultat.


Bruksanvisning: 

1. Bruk Trim Flis-/Helle-/Stenrens som første steg for å rengjøre området.
2. Påfør Trim Impregnering
til sten, heller & fliser på tørr overflate med en rull, pensel eller sprøyteflaske. Ved bruk av sprøyteflaske, sil produktet gjennom en sil eller lignende, (for å filtrere bort tørka flak fra innsiden av flasken).
3. Dekk området med et tynt lag med produktet. 1 liter dekker 4–8m2, avhengig av hvor mye overflaten absorberer. Produktet skal være absorbert innen 1–2 minutter.
4. Overskuddveske tørkes bort med en lofri klut e.l.
5. La området tørke i 1 – 2 timer.
6. Gjennta prosessen hvis det er ønskelig med en blankere overflate og “wet look”, vær da obs på at en blankere overflate kan bli noe glattere, spesielt når den er våt.
7. Produktet skal påføres hvert 4-5 år, avhengig av slitasje og bruk på området. Overdrevet børsting og vask med høytrykksspyler vil påvirke produktets holdbarhet. 

For å fullføre produktet

Sammensetning

Forholdsregler ved bruk

Bruksanvisning må følges, slik at man unngår risiko for mennesker og miljø. Det erforbudt å bruke preparatet i strid med godkjent bruksområde eller behandlingsfrist, eller å overskride den tillatte maksimale dosering/konsentrasjon.

Registreringsinformasjon

Registreringsnavn: Trim Ugressrent

Registreringsnummer: 2018.42

Bruk plantevernmidler forsvarlig. Les alltid etiketten og produktinformasjonen før bruk.

Utvidet informasjon

Enklere vedlikehold med impregnering


Det er viktig å ta rengjøringen av uteområdene på alvor. Alle vil trives bedre og du merker raskt en forskjell på humøret. Ved å rengjøre og impregnere uteområder som har fliser og steinheller med jevne mellomrom vil rengjøringen gå som en lek, og du slipper at overflaten gror igjen. En behandling med Trim Impregnering til Stein, Heller & Fliser løfter helhetsinntrykket og gir en pen og anvendelig overflate. For et varig resultat bør impregneringen gjentas etter 4–5 år, men hyppig bruk av høytrykksspyler eller intensiv skrubbing kan påvirke holdbarheten.