Trim HønsegjødselAlle planter elsker Trim 100 % naturlig hønsegjødsel

Finn en butikk Finn forhandler

Hønsegjødsel er som helsekost for plantene dine! Hønsegjødsel er en av de mest allsidige gjødseltypene du kan bruke i hagen din, og alle planter og blomster vil dra god nytte av å få tilført Trim 100 % naturlig hønsegjødsel. I tillegg kan du også gi hønsegjødsel til stueplantene dine. Så hvis du ønsker å ha en universalgjødsel du kan bruke til plenen, trær og busker, i blomsterbedet samt til innedyrking og stell av stueplantene dine, så er hønsegjødsel midt i blinken. Hønsegjødsel vil gi deg sterke, sunne og friske vekster som gir god avling og blomstring med høyt næringsopptak og god vannbalanse.

    • Kan brukes til alle typer planter
    • 100% naturlig og godkjent for økologisk dyrkning 
    • Gir sterkere og sunnere vekster 
    • Bidrar til god vannbalanse 

Tilgjengelige størrelser: 7 kg

Bruke når

Optimal bruk
Mulig bruk
Ikke aktuelt

Bruke hvordan

Påføringsmetod: 
Spre

Vakrere hage


Om man ønsker en lettstellt hage, eller en hage som krever mye oppmerksomhet og tid, så vil gjødsling uansett være nødvendig for å få en god vekst og et pent utseende. Og er du på utkikk etter en enkel og effektiv måte å gi næring og kjærlighet til hagen din, så er nettopp Trim 100 % naturliig hønsegjødsel produktet du leter etter. Bland hønsegjødsel i jorden når du sår, eller gi det til blomster og busker i vekst- og blomstringsperioden. Vann rikelig og resultatene vil komme i form av friske, vakre planter du kan glede deg over både inne og ute.

  • Gjødsle før regn eller vanning etter spredning. Nedmyllas før planting og etter innhøsting. Bruk en gang på våren og en gang i løpet av perioden juni-aug.

Dosering


Grønnsaker: 5 liter/10 m²
Jordbær: 5 liter/10 m²
Frukt og bær: 5 liter/10 m²
Dekorativ busker: 3 liter/10 m²
Blomster: 4 liter/10 m²
Plener: 2 liter/10 m²

Sammensetning

Registreringsinformasjon

Registreringsnavn: Trim Hønsegjødsel

Registreringsnummer: 9024

Utvidet informasjon

Grønne vinduskarmer og balkongkasser


Det blir mer og mer populært å drive med litt hjemmedyrking av for eksempel grønnsaker. Noen holder seg til urtedyrking i vinduskarmen, og andre igjen blir helt hekta og lar plantene nesten ta over hjemmet. Uansett hva du dyrker og i hvilken skala, så vil hønsegjødsel egne seg godt for plantene dine, og de vil gi rikelig glede tilbake. Mange lever på få kvadratmetere og da kan det være greit å kunne holde seg til en enkelt type gjødsel, og ikke måtte fylle opp boder og skap med så mange varianter.