Trim BlomstergjødselTrim 100 % naturlig blomstergjødsel for sterkere farger og hyppigere blomstring

Finn en butikk Finn Forhandler

De fleste sommerblomster ser flotte ut når du kjøper dem, men blir ofte matte og triste utover sommeren hvis du ikke gjødsler. Med Trim 100 % naturlig blomstergjødsel kan du gi blomstene dine det de trenger sommeren igjennom, og tilbake vil de gi deg rask og sterk tilvekst, som i sin tur gir sterkere farger og flottere blader. Særlig blomster i krukke kan trenge tilførsel av gjødsel sommeren igjennom. Hyppig vanning vil bokstavelig talt skylle vekk næringen i jorden, men hvis du er flink til å tilføre gjødsel, får du blomster som stortrives hele sommeren. Med Trim 100 % naturlig blomstergjødsel legger du også forutsetningen for et sterkere rotnett og høyere næringsopptak som blomsten trenger for å blomstre på sitt flotteste.

    • Effektiv spesialgjødsel for blomster
    • Godkjent for økologisk dyrking
    • Gir flere og fargerike blomster 
    • 100% Naturlig

Tilgjengelige størrelser: 750 g

Bruke når

Optimal bruk
Mulig bruk
Ikke aktuelt

Bruke hvordan

Påføringsmetod: 
Spre

Gjødsel og kniping

Noen blomster som prestekrage og stemor må knipes igjennom hele sommeren for å anspore til at de setter nye knopper. Med «kniping» mener vi at man må ta vekk visne blomster, slik at ikke blomsten får frø seg og dermed «tenke» at jobben er gjort for i år. Ved å gi blomstene næring med en balansert blanding av nitrogen, fosfor og kalium vil de sette nye knopper gjennom hele sommeren. Gi blomstene dine optimale vilkår med godt stell og Trim 100 % naturlig blomstergjødsel, og opplev blomsterprakten i både hage og balkongkasser gjennom hele sommeren.

 

BRUKSANVISNING:
- Bland gjødselen med plantejorden.
- Plant vekstene med 20 til 30 cm mellomrom på ønsket sted, ut fra plantens solbehov, for optimal blomstring.
- Vann rikelig og regelmessig.


VEDLIKEHOLD:
- Gjødsle ved første tegn på blomstring, med fordel under de kjøligere tidene på døgnet.
- Spre gjødsel runt hver plante og bland den med jorden.
- Vann rikelig og regelmessig.

Dosering


Bruk 50 g eller en håndfull per m² eller per 8-planter.
 

Sammensetning

Registreringsinformasjon

Registreringsnavn: Trim Blomstergjødsel

Registreringsnummer: 9025

Utvidet informasjon

Bugnende blomsterbed


Har du sådd blomster i for eksempel et blomsterbed, kan du også med hell bruke Trim 100 % naturlig blomstergjødsel. Gjødsle når du sår samt når de første knoppene begynner å vise seg, og du vil oppnå optimal blomstring når tiden er inne for blomsten til å spre seg ut. For mange er dette selve høydepunktet i hagen på sommeren, og med Trim 100 % naturlig blomstergjødsel vil du raskt kunne nyte resultatene av arbeidet ditt i hagen.