Trim BlodmelNaturlig gjødsel for bedre vekst

Finn en butikk Finn forhandler

Er du i gang med din egen kjøkkenhage? Trim 100 % naturlig blodmel hjelper deg å lykkes med dyrking hjemme. Om du har et lite drivhus i vinduskarmen, eller har pløyd opp halve hagen, så er dette rette gjødselen for deg hvis du vil dyrke dine egne grønnsaker som spinat, kål og salat. Mange drømmer om å bli mer selvberget og ikke minst miljøvennlig når det gjelder forbruk av grønnsaker. Lykken er derfor stor når man kan høste litt av sin egen produksjon, og det smaker i tillegg mye bedre! Uansett om du vil vinne konkurransen om å ha dyrket det største kålhodet, eller bare vil få smaken av litt egenprodusert salat, vil Trim 100 % naturlig blodmel hjelpe deg på veien til gode resultater. Blodmel inneholder nitrogen som stimulerer bladveksten, og egner seg ypperlig til vekstene du dyrker i din egen kjøkkenhage. Det er ikke like godt egnet til blomster, fordi det først og fremst stimulerer til økt vekst av de grønne plantedelene. 

    • 100% Naturlig gjødsel
    • Godkjent for økologisk dyrking
    • Rasktvirkende ernæring
    • Stimulerer bladveksten

Tilgjengelige størrelser: 700 g

Bruke når

Optimal bruk
Mulig bruk
Ikke aktuelt

Bruke hvordan

Påføringsmetod: 
Spre

Nitrogenrik gjødsel
Blodmel er et svært nitrogenrikt gjødningsmiddel som først og fremst benyttes til spesielt nitrogenelskende planter som kålplanter, salat, spinat, purre, selleri og andre bladgrønnsaker i kjøkkenhagen. Gjødselen kan også brukes på busker og trær, og bidrar til friske planter med høy motstandsdyktighet, noe som også gir bedre overvintringsevne og større motstandskraft mot skadeinsekter.
 

  • Strø gjødselen rundt plantene, ogarbeid den ca 5 - 10 cm ned i jorden.
  • Vann rikelig.

Dosering

Bruk 70 gram per m

Sammensetning

Registreringsinformasjon

Registreringsnavn: Trim Blodmel

Registreringsnummer: 9022

Utvidet informasjon

Hold rådyrene unna


Planter du med hell kan gjødsle med blodmel er rabarbra, spinat, salat, selleri, kål og purre. Blodmel er hurtigvirkende, og fungerer best når det tilføres i små, gjentatte doser. Blodmelet vil gi deg mer motstandsdyktige planter som tåler vinteren bedre, grønnere planter, og planter med større blader – bedre og kraftigere planter rett og slett. Er du en hageeier som stadig får besøk av beitende dyr, så sies blodmel å ha en avskrekkende effekt på både rådyr og harer.