Trim bærgjødselTa vare på bærbuskene dine med Trim 100 % naturlig bærgjødsel

Finn en butikk Finn forhandler

Steller du bærbuskene og jordbærplantene dine riktig, vil du ofte kunne få rikelig tilbake i form av en stor avling på høsten. Eldre planter kan trenge både beskjæring og en boost med jord og gjødsel for å utvikle søte og gode bær. Med Trim 100 % naturlig bærgjødsel legger du til rette for at bærbuskene skal kunne gi av sine frukter når høsten kommer. Kanskje har du barn eller barnebarn som synes det er veldig stas og plukke bær og finne sin egen mat i hagen, eller kanskje du vil gi bort din egenproduserte ripsgele til jul? Uansett behov, så er det enkelt å pleie bærbuskene riktig med Trim 100 % naturlig bærgjødsel.  

  • Gir bedre avlinger
  • For alle typer frukt og bær
  • Langtidsvirkende
  • 100% naturlig 
  • Godkjent for økologisk dyrking
    

Tilgjengelige størrelser: 750 g

Bruke når

Optimal bruk
Mulig bruk
Ikke aktuelt

Bruke hvordan

Påføringsmetod: 
Spre


BRUKSANVISNING:
-  Befest 10-15 cm av jorda før planting av busker og planter.
- Plante
- Vann rikelig og regelmessig.

VEDLIKEHOLD:
- Gjødsle igjen etter første høst.
-  Hjelp gjødselet til å trenge inn i jorden ved å blande den rundt plantens rot.
- Vann rikelig og regelmessig.

Beskjæring og stell
Bærbusker beskjærer man helst på sen vinter eller tidlig vår. Når busken har vokst seg til i to til tre år kan man fjerne de eldste greinene på for eksempel solbærbusker. Har du rips og stikkelsbær, kan det lønne seg å vente tre til fire år. Beskjæring er ikke veldig vanskelig, det gjelder å fjerne de gamle greinene, så yngre og sterkere greiner får plass til å utvikle seg. Hvis du oppdager noen skadede eller brukne greiner, så lønner det seg å fjerne disse før de får sopp eller annen sykdom.
 

Dosering

Bruk 50 gram eller en håndfull per m².
Vedlikehold: Bruk 100 gram eller to fulle hender per m². 

Sammensetning

Registreringsinformasjon

Registreringsnavn: Trim Bærgjødsel

Registreringsnummer: 9021

Utvidet informasjon

Hvor skal bærbuskene stå?


Dessverre velger mange å plante bærbuskene sine i en mørk krok i hagen, noe som ikke vil bidra til særlig stor avling. Få bærbuskene fram i lyset, gi dem god næring med Trim 100 % naturlig bærgjødsel, og du kan se fram til søte, store og velutviklede bær. Du kan plante bærbusker gjennom hele sesongen. Husk å bruke naturgjødslet kompost- eller plantejord og å tilføre Trim 100 % naturlig bærgjødsel når du skal plante bærbusker samt å vanne rikelig den første tiden til roten har etablert seg skikkelig.