Keeper L langtidsvirkende konsentrat mot ugress

Hvor får man kjøpt

Eneste ugressmiddel med langtidseffekt. Består av 2 aktive stoffer: Glyfosat som bekjemper alt ugress helt ned i roten, og diflufenikan som hindrer alle nye ugressfrø å spire i 4 måneder. Spesielt velegnet til hageganger, gårdsplasser og andre udyrkede arealer som man vil holde fri fra ugress hele sesongen med bare 1 behandling. Barn og husdyr kan leke på de behandlede flater når middelet er tørket.

    Hindrer ugress å spire 3-4 måneder. Spesielt velegnet til hageganger, gårdsplasser og andre udyrkede arealer som man vil holde fri fra ugress hele sesongen.

Tilgjengelige størrelser:

Når bruke

Optimal applikasjon
Mulig applikasjon
Ikke aktuelt

Hvordan bruke

For å oppnå langtidsvirkning er det viktig at jorden er fuktig. Hvis det svært tørt, vil en lett vanning forbedre langtidseffekten. Jorden må ikke bearbeides med hakke eller rive etter behandling, da den ugress-hindrende "filmen" på jordoverflaten ødelegges. Sprøyt etter doseringsanvisningen. Vær forsiktig så du ikke sprøyter på planter som du ikke ønsker å bekjempe. Må ikke brukes på plenen, hvis du vil bevare gresset! Barn og husdyr kan ferdes på behandlede områder når middelet er tørket. Middelet skal bare brukes en gang per sesong.

Dosering

15ml/5Liter/50m2

Sammensetning