Keeper Easy Seal

Finn en butikk

Klar til bruk impregnering for varig finish og beskyttelse på terrasser og fliser. Impregneringsmiddelet fungerer som et beskyttende belegg for å forhindre at vannet trenger gjennom, og gir fl isene en blank overflate. Produktet kan vare i opptil 5 år (avhengig av trafi kk og slitasje), og sparer tid og penger fra gjentatte behandlinger hvert år. 

    • Varig impregnering for harde overflater
    • Skaper en beskyttende barriere
    • Gir enklere rengøring

Tilgjengelige størrelser: 2.5 l

Bruke når

Optimal bruk
Mulig bruk
Ikke aktuelt

Bruke hvordan

Påføringsmetod: 
Sprøyting

Bruksanvisning:
1. Bruk Keeper Easy Clean som første steg for å rengjøre området.
2. Påfør Keeper Easy Seal på tørr overflate med en rull, pensel eller sprøyteflaske. Ved bruk av sprøyteflaske, sil produktet gjennom en sil eller lignende, (for å filtrere bort tørka flak fra innsiden av flasken).
3. Dekk området med et tynt lag med produktet. 1 liter dekker 4–8m2, avhengig av hvor mye overflaten absorberer. Produktet skal være absorbert innen 1–2 minutter.
4. Overskuddveske tørkes bort med en lofri klut e.l.
5. La området tørke i 1 – 2 timer.
6. Gjennta prosessen hvis det er ønskelig med en blankere overflate og “wet look”, vær da obs på at en blankere overflate kan bli noe glattere, spesielt når den er våt.
7. Produktet skal påføres hvert 4-5 år, avhengig av slitasje og bruk på området. Overdrevet børsting og vask med høytrykksspyler vil påvirke produktets holdbarhet. Keeper Easy Seal gjør det lettere å rengjøre overflaten.

Sammensetning

Registreringsinformasjon

Registreringsnavn: Keeper EASY SEAL